KALENDÁŘ

APA NA MFF KV 2016

V letošním roce se do hlavní soutěže MFF KV probojovaly dva české filmy, na kterých se podíleli členové APA – novinka Jana Hřebejka, normalizační drama Učitelka (Offside Men)  a poslední snímek Jana Němce, autobiografická komedie Vlk z Královských Vinohrad (MasterFilm). Českým zástupcem v soutěžní sekci Na východ od Západu bude psychologické drama s prvky hororu Polednice od režiséra Jiřího Sádka (Barletta). V soutěži dokumentárních filmů to jsou filmy Normální autistický film od Miroslava Janka (Mimesis Film) a FC Roma od režisérů Tomáše Bojara a Rozálie Kohoutové (Nutprodukce). Všem členům APA gratulujeme.

Tradiční bilance české filmové, televizní a reklamní tvorby proběhne na TISKOVÉ KONFERENCI APA, v pátek 8.7. od 14 hodin v Konferenčním centru u hotelu Thermal.

Již kultovní PÁRTY ČESKÝCH PRODUCENTŮ se koná také v pátek 8.7. od 23 hodin v Grand hotelu Pupp. Na večírku vystoupí Jaromír99 a Kapela a zahraje DJ Růžový Partner.