Karolína Davidová

Závěrečná zpráva a vyúčtování: účast Karolíny Davidové na CEEA Workshop 2022

Smlouva o poskytnutí stipendia z 11.5.2022

Závěrečná zpráva

CEEA Workshop je každoroční mezinárodní vzdělávací akce zaměřená na vývoj animovaných projektů. Účastní se ho 12 týmů producentů a tvůrců z Evropy a čtyři producenti s cílem rozvíjet svou profesní kariéru. Cílem workshopu je provést projekty skrze rok kompletního vývoje: od scénáře, přes producentský vývoj a finanční strategii, po marketing a distribuční strategii.

Součástí workshopu jsou i přednášky a diskuze cílené přímo a jen na producenty – přednášky autorského práva a práva souvisejícího s koprodukcemi a distribucí, workshop firemní strategie, diskuze se sales agenty a debaty s lektory z řad zkušených evropských producentů Jean-Francois Le Corre, Ole Wendorff-Østergaard a Juraj Krasnohorsky.

Účast na workshopu hodnotím jako velmi přínosnou pro mou kariéru evropsky orientované producentky stejně jako pro projekt krátkého filmu Tříska, se kterým jsme se spolu s režisérkou Bárou Halířovou účastnily.

Vyúčtování

participation fee